Актуелно > Вести 13.04.2017.

Министарка Кубуровић честитала Васкрс

Министар правде Нела Кубуровић честитала је данас свим хришћанским верницима и свештенству Српске православне цркве и Католичке цркве највећи хришћански празник Васкрс.

У честитки патријарху Иринеју, министарка Кубуровић је свим верницима СПЦ, свештенству и монаштву пожелела да највећи хришћански празник прославе у радости, миру и здрављу.

„Нека нас Васкрсење Христово, тај величанствени догађај, који је покренуо и открио вечност свим нараштајима, надахне и оснажи у нама непролазне вредности мира, праштања и братске љубави, како бисмо сложно и посвећено радили за добробит нашег народа и отаџбине“, написала је Кубуровић у честитки.

У ускршњој честитки београдском надбискупу Станиславу Хочевару, Кубуровић је навела да је данашње време препуно различитих изазова и да Ускрс треба све да надахне и покрене да са оптимизмом и одговорношћу раде за опште добро.

Честитајући Вам празник над празницима, искрено желим да нас радост Ускрса  све заједно обасја и засвагда нам осветли путеве човечности, мира,  праштања, међусобног разумевања и уважавања“, истакла је Кубуровић.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

СРЕЋАН УСКРС!